Onze mensen

Wij zijn NSP Adviesgroep.

De aandacht van vandaag, is het dividend van morgen

Bij NSP Adviesgroep zijn wij enorm trots op ons team van gepassioneerde en toegewijde medewerkers die zich onvermoeibaar inzetten om klanten te ondersteunen op het gebied van verzekeringen, hypotheken, makelaardij, pensioenen, verzuim en administratie. Samen streven we elke dag naar succes! Immers: “een top bedrijf zijn we niet, dit moet je elke dag willen worden!” Voor een duidelijker beeld kun je eenvoudig het menu gebruiken om een afdeling te selecteren.

Team Verzekeringen

Of het nu gaat om particuliere verzekeringen voor jouw huis, auto, gezondheid of persoonlijke eigendommen, zakelijke verzekeringen voor jouw bedrijf, wij staan klaar om je uitgebreid advies en ondersteuning te bieden. Ons team van deskundige adviseurs begrijpt de diverse verzekeringsbehoeften van onze klanten en kan op maat gemaakte oplossingen bieden die passen bij jouw specifieke situatie. We werken samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen om ervoor te zorgen dat je de juiste dekking krijgt tegen een concurrerende premie. Bij NSP Adviesgroep streven we naar jouw gemoedsrust en bescherming, zodat jij met vertrouwen vooruit kunt.

Kies optie 3 in het keuzemenu voor verzekeringen.

Erik
Adviseur ondernemingen
Erwin
Adviseur ondernemingen / Management
Gea
Financiële administratie
Hans
Commercieel medewerker binnendienst zakelijk
Marcel
Commercieel medewerker binnendienst zakelijk
Marjolein
Commercieel medewerker Service Punt
Miranda
Eigenaar / Manager Service Punt
Monique
Ondersteuning management
René
Adviseur particulier / ZZP
Sindie
Schadecorrespondent
Reina
Medewerker polisadministratie

Team Hypotheken

Met onze diepgaande kennis van de hypotheekmarkt en een grondige analyse van jouw individuele behoeften en doelen, streven we ernaar om de meest geschikte hypotheekoplossingen voor jou te vinden. Of je nu je eerste huis wilt kopen, je bestaande hypotheek wilt herfinancieren, je woning gaat verduurzamen of je wilt investeren in vastgoed, ons ervaren team van hypotheekadviseurs staat klaar om je te helpen. We bieden persoonlijk advies, heldere communicatie en ondersteuning gedurende het hele proces, zodat jij met vertrouwen belangrijke beslissingen kunt nemen. Bij NSP Adviesgroep streven we ernaar om jouw droom van het bezitten van een eigen woning mogelijk te maken en om jou te helpen bij het realiseren van jouw financiële doelen.

Kies optie 2 in het keuzemenu voor hypotheek of financiering.

André
Hypotheekadviseur/Financieel planner
Irene
Commercieel medewerker binnendienst hypotheken / makelaardij
Roel
Hypotheekadviseur / Management

Team Pensioenen

We staan klaar om uitgebreid advies en ondersteuning te bieden op het gebied van pensioenen. Of je nu je pensioenpotje wilt opbouwen, bestaande pensioenregelingen wilt optimaliseren of een comfortabel pensioen wilt plannen, ons ervaren team van pensioenadviseurs staat voor je klaar. We werken samen met jou om je financiële doelen en wensen te begrijpen, en bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw individuele situatie. Met onze grondige kennis van de pensioenmarkt en de laatste ontwikkelingen in wet- en regelgeving, zorgen we ervoor dat je kunt genieten van een stabiele en veilige pensioenopbouw. Bij NSP Adviesgroep streven we ernaar om jou te helpen een comfortabel en zorgeloos pensioen tegemoet te gaan.

Jorgos
Eigenaar / NVM Makelaar / Pensioenadviseur / Mediator

Team Makelaardij

Of je nu een woning wilt kopen, verkopen of huren, ons ervaren team van makelaars staat voor je klaar. We begrijpen dat vastgoedtransacties grote financiële en emotionele beslissingen zijn, en we streven ernaar om jou een soepel en succesvol proces te bieden. Met onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en een grondige analyse van jouw behoeften en wensen, begeleiden we je bij elke stap van het proces. We helpen je met het vinden van de perfecte woning en onderhandelen de beste voorwaarden voor je. Onze makelaars leveren deskundig advies, uitstekende onderhandelingsvaardigheden en een hoog niveau van klantenservice. Bij NSP Adviesgroep zijn we vastbesloten om jouw vastgoed doelen te realiseren en je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning of het succesvol verkopen van jouw onroerend goed.

Kies optie 4 in het keuzemenu voor makelaardij.

Irene
Commercieel medewerker binnendienst hypotheken / makelaardij
Jorgos
Eigenaar / NVM Makelaar / Pensioenadviseur / Mediator
Wim
Eigenaar NSP Wegter Makelaars / NVM Makelaar

Team JuriVista

Ons team van deskundige juridisch adviseurs staat voor je klaar om je te helpen met verschillende juridische kwesties, zoals contracten, geschillen, arbeidsrecht en algemeen juridisch advies. We begrijpen dat juridische zaken complex kunnen zijn en dat je behoefte hebt aan betrouwbare en deskundige begeleiding. Daarom bieden we nauwkeurig en praktisch advies, waarbij we rekening houden met jouw individuele situatie en specifieke behoeften. Bij JuriVista streven we ernaar om jou helderheid en gemoedsrust te bieden bij jouw juridische vraagstukken. We zijn trots om je te ondersteunen met onze uitgebreide juridische expertise.

Kies optie 5 in het keuzemenu voor JuriVista.

Marcel
Jurist

Team Trialoog

Ben je betrokken bij een geschil of conflict en zoek je een constructieve en effectieve oplossing? Onze ervaren mediator staat voor je klaar om je hierbij te helpen. Onze mediator is getraind in het faciliteren van communicatie, het identificeren van gemeenschappelijke belangen en het bevorderen van onderling begrip. Samen streven we naar een oplossing die voor alle betrokken partijen acceptabel is. Of het nu gaat om zakelijke geschillen, familierechtelijke kwesties of andere situaties waarin conflictoplossing nodig is, wij geloven in de kracht van mediation. Bij Trialoog begeleiden we je graag naar een vreedzame en bevredigende uitkomst.

Kies optie 5 in het keuzemenu voor Trialoog.

Jorgos
Eigenaar / NVM Makelaar / Pensioenadviseur / Mediator

Werken bij NSP Adviesgroep

Werken bij NSP Adviesgroep biedt een unieke kans bij een toonaangevend financieel advieskantoor. We streven naar uitmuntendheid, onafhankelijk advies en maatschappelijke betrokkenheid. Met diensten zoals verzekeringen, hypotheken, pensioenen, woningmakelaardij, mediation en financiële planning bieden we een dynamische werkomgeving met groeimogelijkheden. Bij NSP Adviesgroep vind je een hecht team van enthousiaste professionals, waarin samenwerking, ontwikkeling en een positieve werkcultuur centraal staan. We bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een stimulerende omgeving om jouw carrière te laten groeien.

Werken bij

  • Professioneel en met aandacht
  • Betrokken en dichtbij
  • Verzekerd van de beste hulp
  • Al meer dan 80 jaar ervaring

Neem contact met ons op


    ×
    Akkoord