Over NSP Adviesgroep

NSP Adviesgroep in Emmen bestaat al 80 jaar. En daar zijn wij maar wat trots op! Met een hecht team zetten wij ons elke dag maximaal in voor onze klanten. Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn persoonlijk contact, ontzorgen, maatwerk en een uitstekende service. Voor onze binnendienst particuliere verzekeringen zoeken wij een nieuwe collega.

Over de functie

Als commercieel medewerker binnendienst bij NSP Adviesgroep ben jij verantwoordelijk voor het hele offertetraject, de nazorg, mutaties en administratie van onze particuliere verzekeringen. Daarnaast geef je onze klanten advies, denk je op alle mogelijke manieren met hen mee en breng je risico’s in kaart. Zo kan jij onze klanten verzekeringsoplossingen aanbieden die perfect passen. Welk verzekeringsvraagstuk er ook bij jou terecht komt: jij bijt je erin vast en bent pas tevreden als je hét antwoord hebt.

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, verzekeraars en volmacht kantoren. Je voert daarnaast ondersteunende werkzaamheden uit voor onze buitendienst collega’s.

Wat bieden wij jou

Uitdaging, afwisseling en de kans om veel te leren! Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een baan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en alle ruimte is voor eigen initiatief. Je wordt onderdeel van een hecht team en we vinden het belangrijk dat jij (en wij ) jouw talenten optimaal benut. Daar besteden we dan ook veel aandacht aan.

Onze voorkeur gaat uit naar een collega die fulltime wil werken. Je bent in het bezit van minimaal WTF diploma’s basis en particulier. Maar je bent in ieder geval bereid om verder te studeren en andere WFT-diploma’s te behalen. Vakantiedagen zijn afhankelijk van jouw leeftijd (van 26 dagen als twintiger tot 32 dagen als vijftigplusser). Dat geldt ook voor het salaris: we kijken hierbij naar jouw opleiding én ervaring. Uiteraard kun je deelnemen aan onze collectieve pensioenregeling en krijg je korting op onze diensten.

Solliciteren

Hopelijk ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en stuur je ons jouw cv en motivatie. Brandende vragen? Bel dan met Erwin Grupstra (commercieel manager) via 06-51007162 of mail naar info@nspadviesgroep.nl.

Hopelijk tot snel!