Gezin en gezondheid

Denk aan je toekomst.

Een gezonde dekking voor je zorgkosten

Goed risicobeheer is essentieel voor jouw gezin en de gezondheid van jullie allemaal. Het leven zit vol onverwachte gebeurtenissen, zoals ziekte, ongevallen of het verlies van een dierbare. Deze risico’s kunnen grote financiële gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk om jezelf en je gezin te beschermen met de juiste verzekeringen.

Contact opnemen

Zorgverzekering voor jouw gezin

Iedereen die in Nederland woont of werkt, is verplicht om een basisverzekering voor zorgkosten af te sluiten. Deze basisverzekering dekt de standaardzorg van onder andere de huisarts, het ziekenhuis en de apotheek. Voor kosten die niet door de basisverzekering worden gedekt, kun je je aanvullend verzekeren. Zo zorg je ervoor dat jij en je gezin toegang hebben tot de benodigde zorg wanneer dat nodig is.

Bescherming bij ongevallen

Een ongeval kan helaas altijd gebeuren, zowel thuis als op het werk. De gevolgen hiervan kunnen ingrijpend zijn, zoals blijvende invaliditeit. Met een ongevallenverzekering kun je een vooraf vastgesteld bedrag ontvangen als je door een ongeval blijvend letsel oploopt of komt te overlijden. Deze verzekering biedt financiële ondersteuning en gemoedsrust voor jou en je gezin in moeilijke tijden.

Uitvaartverzekering voor een zorgeloze afwikkeling

Het overlijden van een dierbare is een emotionele en zware periode. Met een uitvaartverzekering zorg je ervoor dat je nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van de uitvaart. Deze verzekering dekt de kosten van het afscheid, die de laatste jaren aanzienlijk zijn gestegen. Op deze manier kunnen jouw geliefden in alle rust afscheid nemen, zonder financiële druk.

Financiële zekerheid voor je gezin

Na een overlijden verandert er veel voor de nabestaanden. Naast het emotionele aspect kan het ook grote gevolgen hebben voor de financiële situatie van het gezin. Met een nabestaandenverzekering, ook wel overlijdensrisicoverzekering genoemd, zorg je voor een financieel vangnet. Deze verzekering biedt zekerheid en ondersteuning aan je gezin, zodat zij ook in de toekomst goed verzorgd kunnen worden. Bescherm jouw gezin en zorg voor de gezondheid en het welzijn van jullie allemaal.

Vrijblijvend advies

Neem contact met ons op voor advies op maat en ontdek welke verzekeringen het beste passen bij jouw specifieke behoeften. We staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes en het bieden van de nodige bescherming voor jouw gezin en de toekomst.

Contact opnemen

  • Professioneel en met aandacht
  • Betrokken en dichtbij
  • Verzekerd van de beste hulp
  • Al meer dan 80 jaar ervaring

Neem contact met ons op


    ×
    Akkoord