Pensioen

Niet voor latere zorg.

Het Belang van vroegtijdig sparen voor later

Weet jij precies hoeveel pensioen je hebt opgebouwd? Ben je op de hoogte van de gevolgen van de nieuwe pensioenregels voor jouw toekomstig inkomen? Het is belangrijk om te weten of je een pensioengat hebt of krijgt, vooral als je jonger bent dan 45 jaar of een hoger inkomen hebt dan het wettelijk maximum pensioengevend inkomen. Gelukkig zijn er aantrekkelijke manieren om extra te sparen en wij helpen je graag ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Laat je adviseren

AOW is vaak niet genoeg

Iedereen in Nederland heeft recht op AOW, maar de hoogte van de uitkering is gekoppeld aan het minimumloon. Dit betekent dat het bedrag niet altijd toereikend is om van te leven. Vooral alleenstaanden ontvangen slechts zeventig procent van het minimumloon. Wil je na je pensionering meer inkomen dan alleen AOW of eerder stoppen met werken? Dan is het verstandig om zo vroeg mogelijk te beginnen met sparen voor later.

Pensioenplanning is complex

De hoogte van je pensioen wordt beïnvloed door verschillende factoren en veranderingen in je leven. Denk aan fiscale wet- en regelgeving, carrièrewijzigingen, trouwen, kinderen krijgen, scheiding, overlijden van je partner en arbeidsongeschiktheid. Het is niet eenvoudig om precies te weten wat dit allemaal betekent voor je pensioen. Wij staan voor je klaar om je hierbij te helpen en alles helder inzichtelijk te maken.

Laat je adviseren

Ontdek je pensioenmogelijkheden

Bij NSP Adviesgroep zorgen we graag voor duidelijkheid over je pensioen. We brengen jouw huidige pensioenopbouw in kaart, beoordelen jouw regelingen en berekenen jouw fiscale jaarruimte. Wil je meer inzicht in je financiële toekomst? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek en zet stappen richting een financieel zekere toekomst. Jouw financiële rust is onze prioriteit!

Laat je adviseren

  • Professioneel en met aandacht
  • Betrokken en dichtbij
  • Verzekerd van de beste hulp
  • Al meer dan 80 jaar ervaring

Neem contact met ons op


    ×
    Akkoord