Pensioenadvies

Niet voor
latere zorg.

Sparen voor later – Voor jouw eigen bedrijf

Heb jij als ondernemer precies inzicht in hoeveel pensioen je hebt opgebouwd? En ben je op de hoogte van de gevolgen van de nieuwe pensioenregels voor jouw toekomstig inkomen? Als eigen ondernemer is het van cruciaal belang om te weten of je een pensioengat hebt of zult krijgen, vooral als je jonger bent dan 45 jaar of een hoger inkomen hebt dan het wettelijk maximum pensioengevend inkomen. Gelukkig zijn er aantrekkelijke manieren om extra te sparen en wij staan klaar om je te helpen ontdekken welke mogelijkheden er zijn.

Krijg inzicht in jouw situatie

AOW: Vaak niet genoeg

Als ondernemer in Nederland heb je recht op AOW, maar de hoogte van de uitkering is gekoppeld aan het minimumloon. Dit betekent dat het bedrag niet altijd voldoende is om van te leven, vooral voor alleenstaanden die slechts zeventig procent van het minimumloon ontvangen. Wil je na je pensionering meer inkomen verkrijgen dan alleen AOW of eerder kunnen stoppen met werken? Dan is het verstandig om zo vroeg mogelijk te beginnen met sparen voor later.

Laat je adviseren

Pensioenplanning is complex

De hoogte van je pensioen als ondernemer wordt beïnvloed door verschillende factoren en veranderingen in je leven. Denk aan fiscale wet- en regelgeving, veranderingen in je carrière, trouwen, kinderen krijgen, scheiding, het overlijden van je partner en arbeidsongeschiktheid. Het is niet eenvoudig om precies te weten wat dit allemaal betekent voor je pensioen. Wij staan klaar om je hierbij te helpen en alles helder en inzichtelijk te maken.

Duidelijkheid over jouw pensioen

Ontdek wat jouw Pensioenmogelijkheden zijn. Bij NSP Adviesgroep zijn we er om je te helpen bij het verkrijgen van duidelijkheid over jouw pensioen als ondernemer. We brengen jouw huidige pensioenopbouw in kaart, beoordelen je regelingen en berekenen jouw fiscale jaarruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en zet stappen richting een financieel zekere toekomst voor jou en jouw bedrijf. Jouw financiële rust en welzijn staan bij ons voorop.

Maak een afspraak

  • Professioneel en met aandacht
  • Betrokken en dichtbij
  • Verzekerd van de beste hulp
  • Al meer dan 80 jaar ervaring

Neem contact met ons op


    ×
    Akkoord