Vereniging van Eigenaren

Bescherm je Vereniging van Eigenaren (VvE) met een passende verzekering

Als je gebouw bestaat uit meerdere appartementen met verschillende eigenaren, vormen jullie gezamenlijk de Vereniging van Eigenaren (VvE). Het is belangrijk om een VvE verzekering af te sluiten, die het gebouw en de bewoners beschermt tegen financiële gevolgen bij schade. Elke eigenaar betaalt hiervoor een bijdrage aan de gemeenschappelijke kosten. Het afsluiten van een VvE verzekering is een collectieve beslissing en individuele appartementseigenaren kunnen deze verzekering niet afzonderlijk afsluiten.

Contact opnemen

De voordelen van onze VvE verzekering

Met onze VvE verzekering geniet je van de volgende voordelen:

  • Afgestemd op de wensen van je VvE: we stemmen het verzekeringspakket af op de specifieke behoeften en wensen van je VvE. Zo krijg je de juiste dekking voor het gebouw en de gemeenschappelijke voorzieningen.
  • Gemakkelijk en snel schade melden: in geval van schade kun je bij ons gemakkelijk en snel je claim indienen. We zorgen voor een soepele afhandeling, zodat je snel de nodige vergoeding ontvangt.

Op maat gemaakte verzekeringsoplossingen voor je VvE

Bij NSP Adviesgroep begrijpen we de unieke behoeften van Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Ons ervaren team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossingen die passen bij je VvE. Neem vandaag nog contact met ons op voor advies op maat en geniet van de gemoedsrust dat je VvE goed beschermd is tegen onvoorziene gebeurtenissen.

Contact opnemen

  • Professioneel en met aandacht
  • Betrokken en dichtbij
  • Verzekerd van de beste hulp
  • Al meer dan 80 jaar ervaring

Neem contact met ons op


    ×
    Akkoord