Ziekte en arbeidsongeschikt

Voorkom grote
financiële gevolgen.

Zorg voor jouw werknemers

Als werkgever is het belangrijk om goed voor jouw werknemers te zorgen, vooral als het gaat om ziekte en arbeidsongeschiktheid. Een zieke werknemer of langdurige arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben voor jouw bedrijf. Bij NSP Adviesgroep staan we klaar om jou te helpen met het beheersen van deze risico’s en het vinden van passende oplossingen.

Maak een afspraak

Deskundig advies en maatwerkoplossingen

Bij NSP Adviesgroep begrijpen we dat ziekte en arbeidsongeschiktheid complexe vraagstukken zijn. Daarom bieden wij jou deskundig advies en maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke situatie. We helpen jou met het voldoen aan wettelijke verplichtingen, het beperken van risico’s en het creëren van een gezonde werkomgeving.

Onze diensten

We bieden professionele ondersteuning en oplossingen om bedrijven te helpen bij het effectief omgaan met verzuim, het beschermen van werknemers tegen arbeidsongeschiktheid en het bevorderen van een gezonde en welzijnsgerichte werkomgeving. Met onze expertise en toewijding streven we ernaar om bedrijven te ondersteunen bij een sterke en zorgzame werkcultuur.

We bieden ondersteuning bij het beheersen van verzuim en het voldoen aan de verplichtingen rondom loondoorbetaling bij ziekte. Onze arbodienstverlening en re-integratiediensten helpen jouw werknemers om weer gezond aan het werk te gaan.

Samen bekijken we welke arbeidsongeschiktheidsverzekering het beste past bij jouw bedrijf en jouw werknemers. We zorgen ervoor dat je goed bent voorbereid op de financiële gevolgen van langdurige arbeidsongeschiktheid.

We adviseren jou over collectieve zorgverzekeringen en andere welzijnsprogramma's die de gezondheid en vitaliteit van jouw werknemers bevorderen. Een gezonde en tevreden werknemer presteert beter en heeft minder kans op verzuim.

Jouw betrouwbare partner bij ziekte en arbeidsongeschiktheid

Bij NSP Adviesgroep begrijpen we dat het beheersen van ziekte en arbeidsongeschiktheid een uitdaging kan zijn. Wij staan klaar om jou te ondersteunen met deskundig advies en oplossingen op maat. Samen zorgen we ervoor dat jouw werknemers gezond en gemotiveerd blijven, terwijl jouw bedrijf de risico’s beheerst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Contact opnemen

  • Professioneel en met aandacht
  • Betrokken en dichtbij
  • Verzekerd van de beste hulp
  • Al meer dan 80 jaar ervaring

Neem contact met ons op


    ×
    Akkoord