ZZP

Bescherm je toekomst
als ZZP’er

Ben jij als zzp’er wel beschermd?

Als zelfstandig ondernemer ben je vast bekend met de vele voordelen van het zzp-schap, zoals vrijheid, flexibiliteit en het nastreven van je passie. Maar laten we eerlijk zijn, er zijn ook risico’s verbonden aan het runnen van een eigen bedrijf.

Bij NSP Adviesgroep begrijpen we deze uitdagingen en staan we klaar om je te helpen bij het beschermen van je onderneming en je toekomst.

Contact opnemen

Waarom is het zo belangrijk voor jou als zzp’er om na te denken over verzekeringen? Laten we eens kijken naar enkele van de meest voorkomende risico’s waar je als zzp’er mee te maken kunt krijgen:

 1. Als zzp'er draag je de volledige verantwoordelijkheid voor je bedrijf. Dat betekent dat je persoonlijk aansprakelijk kunt worden gesteld voor schade of letsel veroorzaakt tijdens je werkzaamheden. Een ongelukkig incident kan leiden tot juridische geschillen en hoge schadeclaims. Met een aansprakelijkheidsverzekering kun je je beschermen tegen deze financiële risico's en gemoedsrust behouden.
 2. Als zzp'er ben je afhankelijk van je eigen inkomsten. Maar wat gebeurt er als je ziek wordt of een ongeval krijgt en tijdelijk niet kunt werken? In tegenstelling tot werknemers in loondienst heb je mogelijk geen recht op ziekte-uitkeringen. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering biedt een vangnet en zorgt voor vervangend inkomen wanneer je niet in staat bent om te werken.
 3. Jouw bedrijfsmiddelen, zoals apparatuur, inventaris en bedrijfsvoertuigen, zijn essentieel voor je onderneming. Maar wat als er brand uitbreekt, er sprake is van diefstal of een ongeluk met je bedrijfsvoertuig? Een zakelijke eigendomsverzekering dekt de schade en helpt je snel weer op de been te komen.
 4. In het digitale tijdperk zijn zzp'ers kwetsbaar voor cybercriminaliteit. Een datalek of cyberaanval kan je bedrijfsgegevens, klantinformatie en je reputatie in gevaar brengen. Een cyberverzekering biedt bescherming tegen deze steeds groter wordende bedreigingen en helpt je naast aansprakelijkheid voor schade bij anderen door cybercriminaliteit ook eigen schade, zoals kosten om imagoschade te herstellen of de kosten van gestolen data te vergoeden.
 5. als zzp'er heb je waarschijnlijk belangrijke documenten en gegevens die cruciaal zijn voor je bedrijf, zoals contracten, klantinformatie en financiële gegevens. Wat gebeurt er als deze documenten verloren gaan of beschadigd raken? Met een geschikte zakelijke eigendomsverzekering kun je je waardevolle documenten beschermen en snel herstellen in geval van verlies.

Wij zijn er voor jou

Onze deskundige adviseurs staan voor je klaar om je te begeleiden bij het identificeren van de risico’s waarmee je als zzp’er te maken mee kunt krijgen.

Of je nu een aansprakelijkheidsverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, zakelijke eigendomsverzekering, cyberverzekering of een combinatie daarvan nodig hebt, wij hebben altijd een passend verzekeringspakket voor jou.

Laat je adviseren

Bij ons staat klanttevredenheid voorop. We bieden uitstekende service, van advies en afsluiten van de polis tot het indienen van een claim. Je kunt vertrouwen op onze begeleiding gedurende het hele proces. Bescherm jouw onderneming, inkomen en gemoedsrust als zzp’er.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen met je verzekeringen. We zijn er om jouw succes te beveiligen en je toekomst te beschermen.

Contact opnemen

 • Professioneel en met aandacht
 • Betrokken en dichtbij
 • Verzekerd van de beste hulp
 • Al meer dan 80 jaar ervaring

Neem contact met ons op


  ×
  Akkoord